Lach je Lens

Lach Je Lens verzorgd de complete foto- en photobooth belevenis op allerlei soorten evenementen, ontwerpt uniek fotografie concepten en helpt merken op het gebied van fotomarketing en merkactivatie. 

Green Screen

Space door de ruimte met Neil Armstrong of drink een kop koffie met een ijsbeer. Met de green screen techniek wordt het gekste idee realiteit.

Het is natuurlijk belangrijk dat het eindresultaat helemaal perfect is maar het is nog belangrijker om ervoor te zorgen dat je het concept goed uitlegt en uitbeeld aan de klant. Na 1 beeld moet de klant het concept, de attributen en de sfeer kunnen proeven.

Daydream festival

De organisatie van Daydream festival benaderde ons om als merkactivatie een unieke fotobeleving te verzorgen. Om zoveel mogelijk in het sprookjes- en fantasy-achtige thema van Daydream te blijven en tegelijkertijd een brug te maken naar de huisstijl, bedachten wij een concept met inzet van onze green screen techniek. Ik heb twee opties naar hun toegestuurd. 

Dit was het resultaat van de opdracht. Uiteindelijk gingen we voor een idee gebaseerd op het tweede concept. De festival bezoekers worden als het ware in een tarotkaart geplaatst, waarmee het verhaal van de kaarten van Aislinn naar voren komt. Het concept bleek een groot succes en werd omarmd door de vele bezoekers die niet weg te slaan waren bij de green screen photobooth. Iedereen ging naar huis met een tarotkaart!

Fotoprint

In mijn tijd bij dit bedrijf was ik verantwoordelijk voor alle fotostrip designs. Ik kan er honderd laten zien, maar ik houd het bij de GIF van mijn favorieten.

Meer projecten

© 2020 Quinty Jaël all rights reserved